5 Ağustos 2011 Cuma

indirimlr.com


Fırsat takip sitesi indirimlr.com'u tanımayanlar buraya! Grup satın alma sitelerinin ve özel alışveriş kulüplerinin günlük kampanyaları tek bir noktada.


Şehrinizdeki çılgın indirmleri ve hayatı kaçırmayın. Şehrinizdeki tüm sosyal aktivitelerden en az %50 indirimlerle yararlanın. Artık parayı düşünmeyin, sadece hayatın tadını çıkarın!

Artık tek tek bütün alışveriş ve fırsat sitelerini dolaşmanıza gerek yok, en iyi fırsatlar ve kampanyalar hepsi bir yerde: indirimlr.com


Tatil fırsatları, restaurant, eğlence, aktivite, eğitim fırsatları, sağlık ve güzellik fırsatları, Bershka, Koton, Mavi Jeans veya Reebok gibi sevdiğiniz markaların indirimli ürün satışları ve daha neler neler...Hepsinden %90'a varan indirimlerle faydalanın. Siz de en yeni trendleri kaçırmayın... burdan buyrun..

3 yorum:

  1. Selam,
    Bakacağım muhakkak. Bloğunu beğendim. İzlemeye aldım bile . Dikişlerin nerede dikiyorsun ama bizimle paylaşmıyor musun aşkolsun. Eteğini merak ettim. Yayınlarsın artık. :)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ediyorumm :) okuldu sınavlardı derken çok uzaklaştım. ama en kısa zamanda buralarda olucam.. sevgileeer.. (:

    YanıtlaSil
  3. Harika... Paylaşımlarınız için teşekkürler...:)

    YanıtlaSil